VirtualPrinter logo

VirtualPrinter is een online drukkerij van grafisch bedrijf Mouthaan. Ze vinden zowel de kwaliteit van hun werk als klantgerichtheid erg belangrijk. Wat VirtualPrinter uniek maakt ten opzichte van andere online drukkerijen, is dat ze een grote inhouse-drukkerij hebben.

Briefing

VirtualPrinter wilde graag een volledig nieuw ontwerp voor hun shop, die direct responsive mocht worden. Ook de achterkant moest op de schop, waarbij hun maatwerk platform vervangen moest worden door het e-commerce platform Magento.

Resultaat

  • Magento platform
  • Responsive
  • Maatwerk visueel bestelproces
  • Verbeterde vindbaarheid in zoekmachines
Design

Moderner en strakker met een focus op conversie


We hebben de nieuwe website moderner, strakker en overzichtelijker gemaakt. Bepaalde elementen onderscheiden zich om zo de conversie van de shop te bevorderen. Voor mobiele apparaten hebben we rekening gehouden met de mobiele gebruikservaring bij het bestellen van producten.

VirtualPrinter homepage op laptop
Development

Maatwerk bestelproces voor drukwerk


Er is gekozen voor het Magento platform vanwege de uitgebreide standaard functionaliteit en de flexibiliteit om eenvoudig later functionaliteit toe te voegen. De shop heeft een duidelijker bestelproces met opmaaktips en documenttemplates, om vragen aan de klantenservice te beperken. We hebben een maatwerk visueel bestelproces toegevoegd, die speciaal gemaakt is voor het bestellen van drukwerk. Ook hebben we de shop SEO technisch verbeterd.

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@rox.nl

Neem contact met ons op