Geldshop logo
Geldshop.nl ipad design

Geldshop is de grootste tussenpersoon van Nederland voor onafhankelijk advies over leningen. Via geldshop.nl kunnen bezoekers berekenen hoeveel ze verantwoord kunnen lenen, en direct via Geldshop offertes aanvragen. Geldshop gaat vervolgens op zoek naar de goedkoopste lening.

Onze werkzaamheden

  • Strategisch onderzoek
  • Wireframe prototyping
  • Nieuwe digitale stijl
  • Wordpress CMS met Bootstrap 4
  • Mobiel-geoptimaliseerd conversiefunnel
  • Customer service koppelingen

"De samenwerking met ROX is zeer goed bevallen. Door de korte lijnen is het traject zeer efficiënt verlopen. De medewerkers hebben aan een half woord genoeg en denken vanuit hun expertise uitstekend mee."

David Kamp, Marketing Manager Geldshop.nl

Mobile-first design

Een groot deel van het verkeer bezoekt Geldshop.nl via mobiel. Om het aanvragen van een offerte zo eenvoudig mogelijk te maken is er mobile first gewerkt. Dat wil zeggen: ontwerpen voor mobiel, en daarna pas opschalen naar desktop. Op die manier verplicht je jezelf om na te denken over wat er nou echt belangrijk is; je mobiele scherm is immers een stuk kleiner.

Geldshop iPhone

Bomvol best practices

We hebben strategisch onderzoek gedaan naar best practices binnen financiële -en vergelijkingswebsites. Deze bevindingen zijn samen met inzichten uit de statistieken van de oude site toegepast in het nieuwe geldshop.nl

Prominent hulp bieden

Prominent hulp aanbieden vergroot het vertrouwen van de bezoeker. Geldshop.nl bevat diverse visueel opvallende contactmogelijkheden, waaronder whatsapp en chat integratie.

Herkenbaarheid zorgt voor vertrouwen

Geldshop werkt met diverse bekende partijen samen. Het tonen van deze logo's zorgt voor herkenbaarheid en creëert daarmee vertrouwen.

Klantreviews

Ook klantreviews stralen betrouwbaarheid uit. Voor Geldshop.nl hebben we een koppeling gemaakt met hun klantreviews op Trustpilot.

Begeleid bezoekers door het proces

Bezoekers van Geldshop moeten een flink formulier invullen, met niet altijd even makkelijke vragen. De klantenservice laat duidelijk zien dat ze er zijn voor eventuele vragen tijdens dat proces.

Opknippen en voortgang tonen

De formulieren in Geldshop.nl zijn opgeknipt in een aantal overzichtelijke stappen. Zo blijft het invullen behapbaar en weet de bezoeker hoe ver hij al is in het proces.

Unique selling points

Laat zien welke meerwaarde jouw organisatie kan bieden aan je bezoekers.

Duidelijke call-to-action buttons

Met duidelijke en opvallende call-to-action buttons stuur je je bezoekers de juiste richting op.

Meer best practices zien? Bekijk dan eens onze blogs hierover.

Flexibel drag & drop contentbeheer

We hebben Wordpress gekozen als content management systeem. Hierbinnen hebben we een drag & drop editor gemaakt met custom elementen voor Geldshop. Daarmee kan Geldshop op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier content wijzigen en pagina's herindelen, zonder beperkingen.

Wordpress drag & drop editor
Geldshop.nl homepage design

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@rox.nl

Neem contact met ons op