Erea logo

EREA is een overkoepelende non-profit organisatie op het gebied van luchtvaartonderzoek. Onderzoekscentra uit heel Europa zijn hierbij aangesloten, om zo goed en efficiënt mogelijk samen te kunnen werken en zichzelf wereldwijd een plek te geven.

Briefing

EREA is toe aan een vernieuwing van hun corporate website. Overzichtelijk en goed beheerbaar. Ruimte voor nieuwsberichten en informatie en een koppeling met hun nieuwsbrief.

Resultaat

  • Drupal CMS
  • MailChimp koppeling
  • Eenvoudig Beheerbaar
  • Visuele weergave van Europese leden
Design

Frisse corporate uitstraling


Het doel van de website van EREA is het informeren van hun leden en geïnteresseerden.  Op basis hiervan hebben we een nieuw ontwerp gemaakt, waarin direct een nieuwe uiting van de huisstijl tot stand is gebracht. De website heeft frissere kleuren gekregen en is visueler geworden door middel van veel beeld, een tijdlijn met nieuwsberichten en een interactieve kaart met alle leden van EREA.

Development

Beheerbaar maatwerk


De nieuwe website van EREA is volledig opgebouwd met Drupal. Alle onderdelen in de website zijn door ons opgezet en beheerbaar gemaakt. EREA kan zelf alle content toevoegen en wijzigen.

Om op de website in te kunnen schrijven voor de nieuwsbrief, hebben we een koppeling gemaakt met het MailChimp account van EREA.

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@rox.nl

Neem contact met ons op