De Nederlandse Kluis logo

De Nederlandse Kluis biedt op verschillende locaties in Nederland kluisruimte aan. Van safeloketten tot brandwerende kluizen tot beveiligde opslag. Met hun uitgebreide mogelijkheden hebben ze voor alle waardevolle spullen een passende oplossing.

Briefing

DNK wilde graag hun website opfrissen. Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant en de content. Een nieuw ontwerp, nieuw beheerbaar systeem en volledig voor zoekmachines geoptimaliseerde content (SEO). De nieuwe website moest gebouwd worden met Wordpress op basis van een bestaande template.

Resultaat

  • Wordpress CMS
  • SEO
  • Responsive
  • Koppeling maatwerk CRM pakket
  • Koppeling klantreviews
Design

Template als basis, maatwerk als extra


DNK wilde graag een bestaand template gebruiken om een kort ontwikkeltraject in te kunnen gaan. Een template dient als basis, maar vereist nog altijd maatwerk. We hebben een aantal pagina’s ontworpen binnen de stijl van DNK en binnen de mogelijkheden van het template. Op deze manier maken we op een snelle manier toch een unieke en persoonlijke website.

De Nederlandse Kluis op iMac
Development

Maatwerk oplossingen en zoekmachine optimalisatie


Op basis van de ontwerpen, hebben we alle pagina’s voor de website binnen het template opgezet. We hebben de styling toegepast, met af en toe wat maatwerk aanpassingen om alles écht goed tot zijn recht te laten komen. Ook hebben we een koppeling gemaakt met een maatwerk CRM pakket.

Voor de grondige technische zoekmachine optimalisatie, hebben we voor dit project samengewerkt met Expand Online. Samen hebben we de SEO van de website sterk verbeterd, en wordt er continue aan gewerkt om dit nóg beter te maken.

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@rox.nl

Neem contact met ons op