Brewfinder is hét platform voor exclusieve speciaalbieren in fust. Elke week kunnen horeca-ondernemers kiezen uit een wisselend aanbod van maximaal drie exclusieve bieren die nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar waren.

De unieke bieren komen van brouwerijen over de hele wereld, en zijn in kleine hoeveelheden beschikbaar. Pas na bestelling worden ze afgevuld in speciale one-way fusten en rechtstreeks naar de afnemer vervoerd. Zo worden voorheen onbereikbare bieren dankzij Brewfinder gemakkelijk verkrijgbaar gemaakt.

Briefing

Brewfinder heeft ROX gevraagd een platform voor horeca-ondernemers te ontwikkelen waar hun wekelijks wisselende aanbod van bieren besteld kan worden. In dit platform staat gebruiksgemak en automatisering centraal.

Onze werkzaamheden

  • Magento 2 webshop
  • Split-order systeem
  • Marketing automation koppelingen
  • Gebruiksvriendelijk design

“Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking met ROX. Het is prettig om direct te kunnen schakelen met het team en dankzij hun transparante communicatie had ik scherp zicht op voortgang en budgetten. Ik ben trots op het platform dat we gelanceerd hebben en kijk uit naar verdere ontwikkeling van Brewfinder.”

— Joris Knaapen, Brewfinder

Magento 2 webshop

De webshop draait op Magento 2, het populairste eCommerce platform van dit moment. Magento is ideaal geschikt voor projecten die de mogelijkheid nodig hebben om door te kunnen groeien wanneer de wensen toenemen. Projekt C is verantwoordelijk voor het logo en de illustraties op Brewfinder.nl.

Split-order systeem

Elk bier wordt door een andere brouwerij gebrouwen. Het platform splitst bestellingen van meerdere bieren daarom op zodat notificaties en levering per bier afzonderlijk geregeld worden en je niet hoeft te wachten tot álle bieren gebrouwen zijn.

SMS & e-mail notificaties

Omdat het verkrijgen van exclusieve bieren een bijzondere gebeurtenis is, word je als horeca-ondernemer duidelijk op de hoogte gehouden van de huidige status van je bestelling. Je kan precies zien wat er gebeurd, vanaf de start van het brouwproces tot de aflevering bij jou aan de bar.

Zolang de voorraad strekt

Wanneer de gelimiteerde oplage verkocht is, is deze ook echt op. Door middel van automatische meldingen en banners stellen we de klant op de hoogte van de voorraad status. Hierdoor weet elke ondernemer waar hij aan toe is.

Altijd en overal eenvoudig bestellen

Het Brewfinder platform is gericht op het eenvoudig bestellen van unieke fusten bier. Door een simpel en responsive design zijn klanten in staat waar dan ook in een handomdraai een bestelling te plaatsen en notificaties te ontvangen. Of het nou achter de bar even tussendoor op een telefoon is, of op kantoor wanneer de administratie wordt gedaan.

Het bestelproces

scroll

Ook toe aan Magento 2?Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.