Digital agency in Rotterdam

ROX is een digital agency in hartje Rotterdam. Met ons team van 10 designers en developers werken we sinds 2009 aan digitale producten voor onze klanten.

Hier staan wij voor

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden, maar steken liever onze tijd in oplossingen die onze klant écht verder helpen. Slim maatwerk noemen we dat. Dit doen we onder andere door het gebruik van open-source platforms en frameworks.

Door deze sterke focus op efficiëntie zijn we in staat zowel onze grote als kleine opdrachtgevers goed te bedienen. Kwaliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Sterker nog, we kicken juist op pixel-perfect designs en clean code.

We werken voor

Corporates & overheid

Webapps, websites of webshops. Internationaal, strikte eisen, huisstijlen, complexe koppelingen. We werken al jaren samen met grote organisaties en weten wat er nodig is om dit tot een succes te brengen.

Lokale ondernemingen

Veel wensen en beperkt budget. Het product moet lang mee kunnen gaan en flexibel zijn in onderhoud en doorontwikkeling. Logisch. We bieden effectieve trajecten aan die je onderneming verder brengen en begeleiden je daarin stap voor stap.

Meer informatie

Agencies

We weten dat budget, planning en flexibiliteit voor jou essentieel zijn. We zorgen ervoor dat je nooit tussen twee vuren staat. Hierdoor zijn we de perfecte digitale productie partner voor jouw agency.

Werken bij ROX

Heb jij ook passie voor kwaliteit en efficiëntie? Dan is werken bij ROX misschien wel wat voor jou.

We hebben altijd diverse vacatures en stageplekken beschikbaar.

Bekijk de vacatures