internetbureau Rotterdam

ROX is hét internetbureau in Rotterdam voor ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie van websites, webshops en webapplicaties.

open-source internetbureau Rotterdam

ROX Internetbureau Rotterdam is een open-source internetbureau. We maken gebruik van bestaande, veelal gratis systemen om onze producten op te ontwikkelen. Het voordeel hiervan is dat we het wiel niet opnieuw uit hoeven vinden. We kunnen als internetbureau onze tijd volledig steken in het op maat maken van het product naar jouw wens.

wordpress ontwikkelaar rotterdam

Een van de systemen waar internetbureau ROX veel mee werkt is het populaire CMS Wordpress. Andere open-source systemen waar we mee werken zijn Wordpress, Magento, Drupal en Laravel. Meer hierover lees je bij onze diensten.

het team van internetbureau ROX

ROX internetbureau Rotterdam heeft een team van 10 designers en developers. Sinds 2009 werken we aan websites, webshops en webapps voor onze klanten. We werken voor grote (inter)nationale organisaties en MKB ondernemingen in Rotterdam en omstreken. Door onze aanpak is ons internetbureau beide klantgroepen goed van dienst.

website laten maken bij internetbureau rotterdam?

We bouwen niet alleen maar websites. De drie belangrijkste diensten van ons internetbureau in Rotterdam zijn website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en webapplicatie ontwikkeling. Daarnaast biedt ROX ook razendsnelle hosting, zorgeloos support en doelgerichte doorontwikkeling.

Websites

Webshops

Webapplicaties

projecten van ons internetbureau

Hieronder zie je een aantal van de projecten die we voor opdrachtgevers in Rotterdam en daarbuiten hebben gedaan. Bekijk hier al onze projecten.

werken met een Rotterdams internetbureau

Onze kracht zit hem in onze aanpak. We werken doelgericht, efficiënt en met een helder traject.

Doelgericht

Een concreet en afgekaderd doel om samen naartoe te werken.

Bewezen oplossingen

Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar werken met bewezen oplossingen.

Heldere samenwerking

Duidelijke afspraken en transparantie tijdens een project.

onze projectaanpak

We werken doelgericht met korte projecten die we snel kunnen lanceren. Daar komen bevindingen uit die wij omzetten in verbeteringen. Deze verbeteringen voeren we door in een vervolgproject. Zo blijven we altijd doorontwikkelen en optimaliseren.

onze projecten  

We werken voor klanten als WNF, Rijksoverheid, Vodafone en Gemeente Rotterdam.

leer ons kennen  

Wij zijn een jong en groeiend internetbureau uit hartje Rotterdam.

Op zoek naar een internetbureau in Rotterdam?

Neem contact met ons op