Webhosting

We bieden verschillende soorten webhosting. De ene website vereist nu eenmaal wat meer dan de andere. Er zijn wel een aantal dingen die wij voor iedere website erg belangrijk vinden. Daarom passen we de volgende dingen altijd toe:

Managed hosting

Managed hosting betekent dat wij alles goed in de gaten houden en bijhouden. We voeren onderhoud uit op onze servers en zorgen ervoor dat alles goed werkt (ook in de toekomst). Mochten er onverhoopt toch problemen zijn, dan springen wij bij. Wij hebben er de kennis voor en zullen jou daarom niet lastigvallen met de technische dingen.


Back-ups

Back-ups zijn erg belangrijk en daarom maken wij ze altijd. Wanneer er iets fout gaat, kan de back-up teruggezet worden en gaat er niets verloren. Het enige waarin wij hierbij variëren, is de frequentie. We kunnen iedere week, iedere dag of ieder uur een back-up maken, op zowel de server als een externe locatie.


Uptime monitoring

We houden continue in de gaten of onze servers nog beschikbaar zijn. Mocht dit onverhoopt een keer niet het geval zijn, brengen we je op de hoogte en gaan we direct op zoek naar de oorzaak.

Meer weten over onze soorten webhosting?

Neem contact met ons op