De komende tijd houden wij ons bezig met het redesign van een website van het Wereld Natuur Fonds. Een nieuwe klant waar wij erg trots op zijn! We gaan aan de slag voor de website van de Marine Protected Areas Action Agenda. Niet alleen een heel mooi project, maar ook nog eens erg waardevol.

Martine Protected Areas
Marine Protected Areas (MPAs) zijn beschermde delen van zeeën, oceanen en andere grote wateren. Een slechte kwaliteit van deze wateren heeft op veel gebieden ernstige gevolgen en daarom moet daar verandering in komen. Om deze reden deelt het Wereld Natuur Fonds haar kennis op een platform, de MPA Action Agenda. Stakeholders wereldwijd kunnen toegang krijgen tot deze informatie. Hiermee kunnen ze leren om hun bedrijven op zo’n manier te runnen, dat het voor zowel de bedrijven als de natuur optimaal is.

Redesign
De huidige MPA Action Agenda website is toe aan een nieuw modern en fris ontwerp. Ook op het gebied van interactie is veel vernieuwing mogelijk. We maken wireframes en visuele ontwerpen en de website wordt direct responsive gemaakt. De nieuwe versie van de Action Agenda zal gaan draaien op het Drupal CMS. Dit open source beheersysteem is gebruiksvriendelijk en flexibel en tegelijkertijd een licht systeem.

Wij zitten nu nog in de interaction design fase, maar houdt onze social media in de gaten voor de livegang! Op dit moment staat de huidige website van de MPA Action Agenda nog live op www.mpaaction.org