Funda API

Internetbureau ROX ontwikkelt koppelingen op maat tussen systemen. Zo hebben we voor het Rotterdamse bedrijf Zien! met de Funda API een koppeling ontwikkeld tussen Zien! en Funda. Hiermee is Zien! de eerste partij in Nederland die deze functionaliteit kan aanbieden.

Zien! is een jong en innovatief bedrijf uit Rotterdam, dat zich bezig houdt met de visualisatie van vastgoed door middel van interactieve 3D-plattegronden en virtuele tours. Na een website redesign ontwikkelden wij nu een API voor Zien! en Funda.nl. Daarnaast optimaliseerden we de virtuele tour met HTML5 zodat deze compatible zijn geworden met iPad en iPhone.

Realworks Wordpress koppeling

Een ander vastgoedsysteem waar we regelmatig websites en webapplicaties aan koppelen is Realworks. Realworks is ook weer gekoppeld aan Funda en zo worden vastgoedobjecten tussen Realworks, Funda en de website gesynchroniseerd.

Over ROX

ROX is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites en koppelingen. Interesse in wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Andere projecten met koppelingen op maat

Benieuwd of we jouw site kunnen koppelen?

Neem contact met ons op