Op naar 2024 | ROX Digital Agency
Developers proosten met champagne

Op naar 2024

Leestijd: 2 minuten

Bij het inluiden van een nieuw jaar, hoort ook een terugblik op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we tal van bijzondere momenten mochten beleven.

Dit deden we in samenwerking met onze fantastische opdrachtgevers, waarvan het voor een aantal zelfs alweer het 13e jaar van samenwerken was. Ook zijn er dit jaar ook nieuwe samenwerkingen ontstaan, waaronder: Baker Tilly, Medstone, Trinitas Infra, Van Baarsen en Bureau Architectenregister. Bovendien hebben we enkele grote projecten afgerond, voor opdrachtgevers zoals: Amvest, Heijmans Infra, Rijkswaterstaat en Smart Health. Een lijstje om trots op te zijn.

En ook binnen ons team hebben we de nodige gebeurtenissen mogen meemaken. Zo hebben we in totaal negen hardwerkende stagiairs op de werkvloer gehad, een record voor ROX. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van enkele van onze teamleden, maar ook meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen. We hebben zelfs de terugkeer meegemaakt van een collega die een jaar remote vanuit het buitenland heeft gewerkt.

Dit jaar vierden we ook ons veertiende verjaardag, waardoor we vol verwachting uitkijken naar de mijlpaal van het aankomende jaar. Ook markeert 2023 ons eerste volledige jaar als een ISO27001-gecertificeerd bureau. Het was het jaar waarin we volledig zijn overgestapt naar team leads in plaats van projectmanagers, en waarin we nauw samenwerkten met ACC aan de integratie van Kubernetes voor Heijmans. Tevens hebben we ons eerste whitepaper uitgebracht en ons vernieuwde blog gelanceerd. Daarnaast kenmerkte 2023 zich door een hoop interne verbeteringen, waardoor we extern beter werk kunnen leveren.

En als kers op de taart stond 2023 in het teken van een nieuw project waar we bijzonder trots op zijn. Een eigen project, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Momenteel werken we hard om tot een punt te komen waarop we het project kunnen delen.

Op naar nieuwe bijzondere momenten. Op naar 2024.

foto van de auteur

Robbert ten Horn

CEO