Kiesjewerkgever.nl is een platform waar starters en young professionals hun ideale vacature kunnen vinden. Met behulp van 3 testen komt de gebruiker erachter wat zijn of haar ideale werkgever is, en welke openstaande vacatures dat bedrijf op dit moment heeft. Via de website kan er direct gesolliciteerd worden voor deze ideale functie. Met ruim 300 deelnemende bedrijven en tegen de 15.000 talenten groeit Kiesjewerkgever.nl hard en is het platform toe aan vernieuwing.

In 2009 ontwikkelde ROX de visuele stijl van Kiesjewerkgever.nlzoals deze er nu is, en wonnen ze een Dutch Interactive Award in de categorie Recruitment. Op dit moment staan er een aantal belangrijke aanpassingen voor Kiesjewerkgever.nl op het programma, en kan een redesign daarbij niet achter blijven.

Wij mogen als online partner van Kiesjewerkgever.nl dit redesign weer op ons nemen, daarnaast pakken we de user experience aan en steken we het logo in een nieuw jasje. De back-end implementatie zal wederom door Case-Builders gedaan worden.

Het project zal binnenkort te zien zijn bij ons werk.