Twee jaar geleden, op 1 april 2009, werd internetbureau ROX opgericht. Een leuke hobby met als doel onze klanten te voorzien van goede websites die daadwerkelijk betaalbaar zijn. Waar we na een jaar dachten dat we niet stil hadden gezeten, weten we dat na twee jaar zeker.

Er is het afgelopen jaar een hoop gebeurd, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat het niet meer alleen een hobby is. Allereerst zijn we in de zomer van onze eigen ‘zolderkamers’ verplaatst naar onze eerste kantoorruimte, behoorlijke locatie op de Jonker Fransstraat in Rotterdam. Door deze verhuizing konden we efficienter werken en eindelijk klanten ontvangen.

Kort na deze verhuizing groeide ook ons team, van 2 naar 4 personen. Timo Wentink (creatief) en Thomas Weber (techniek) hebben zich bij ROX gevoegd en brachten meer creativiteit vakkennis in alle projecten, en uiteraard meer gezelligheid op de werkvloer!

Helaas was onze mooie locatie op de Jonker Fransstraat maar voor korte duur. In december 2010 moesten we het pand verlaten en gingen we op zoek naar een nieuwe ruimte. Dankzij CODUM waren we maar voor korte tijd dakloos. Binnen enkele weken hadden we een nieuwe kantoorruimte aan de Vijverhofstraat in Rotterdam, waar we vandaag de dag nog steeds zitten. Kom een keer langs voor een kop koffie!

Fysiek hebben we dus niet stil gezeten, en over onze projecten kunnen we hetzelfde zeggen. Het afgelopen jaar heeft ROX ruim 50 projecten succesvol afgerond, voor diverse klanten zoals Feedback, Eurogames 2011, Wereld Aids Dag en EReg (Association of European Vehicle and Driver Registration Authorities). Niet te vergeten heeft Kiesjewerkgever.nl dit jaar een Dutch Interactive Award gewonnen in de categorie Recruitment. Voor dit project ontwikkelden wij het interactie en visueel ontwerp.

Nu, twee jaar verder, is het doel dat we destijds voor ogen hadden nog steeds ongewijzigd. Wel hebben we onze diensten uitgebreid. Zo zijn we het afgelopen jaar intensief aan de slag gegaan o.a. met e-commerce ontwikkeling en strategie, HTML5 en het ontwikkelen voor mobiele platformen, zoals iPhone en Android applicaties. Op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers steeds beter van begin tot eind begeleiden in hun online vraagstukken.

Kortom, het was een mooi jaar en we bedanken iedereen die daaraan heeft bijgedragen! Op naar het volgende topjaar, jullie zullen van ons horen.