We creëren digitale producten op maat. Met een helder traject en bewezen oplossingen helpen we jouw organisatie naar de volgende online stap. Om dit te bereiken doorlopen wij vier fases. Per fase kiezen we de juiste werkzaamheden om jouw vraagstuk tot een succes te brengen.


Fase 01 – Define

 

We zorgen dat jij, jouw stakeholders en wij op één lijn zitten. In een workshop brengen we doelstellingen, gebruikers en hun wensen in kaart. We prioriteren dit en kijken ook een stapje verder: hoe ziet dit product er wat jou betreft over een paar jaar uit?

Ook doen we gebruikers- en best-practice onderzoek, verkennen we de gewenste look & feel en inventariseren de benodigde technische koppelingen. Aan het eind valideren we of de beoogde technische oplossing nog steeds de juiste is.

 

Fase 02 – Create

 

In korte sprints gaat ons multi-disciplinaire team doelgericht aan de slag met het design en development van het product.

Tijdens elke sprint zijn er contactmomenten zodat je op de hoogte bent van de voortgang en indien gewenst direct kan bijsturen. De sprints en contactmomenten richten we samen met je in zodat ze ook in jouw eigen planning passen.

Daarnaast heb je 24/7 inzicht in alle communicatie en voortgang via je eigen projectdashboard.

 

 

Fase 03 – Launch

 

Voordat we lanceren migreren we eventuele bestaande content en vindt er uitgebreide quality assurance plaats. Denk hierbij aan crossbrowser- en performance testing. Maar bijvoorbeeld ook aan je technische SEO, structured data en url redirects.

Ten slotte helpen we je met een training goed op weg met het gebruik van het product.

Tevreden? Dan gaan we live!

 

 

Fase 04 – Optimize


Zodra het product live staat begint het optimalisatie traject. Gewapend met echte inzichten over hoe jouw doelgroep je product gebruikt kunnen verbeterpunten geïdentificeerd worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de conversie verbeteren, de vindbaarheid versterken of nieuwe functionaliteiten toevoegen indien nodig.

Vragen, advies of kennismaken? Neem gerust contact met ons op!