Deze week is de eerste versie van de gratis iPhone en Android app voor Who’s In Who’s Out live gegaan.

Who’s In Who’s Out is een nieuwe drama-serie die vanaf januari op tv is bij BNN op Z@PP. De serie speelt zich af op de Dutch Stage Academy waar 6 ambitieuze jongeren keihard aan hun droom werken om professioneel acteur, zanger of danser te worden. Maar niets is zeker bij Who’s In Who’s Out, want de kijker bepaalt wat er in de serie gebeurt.

Twee van de castleden worden online gekozen. Iedereen kan via de site auditie doen voor de verschillende afleveringen, en de persoon met de meeste stemmen wint de rol in de volgende aflevering.

Eenmaal in de aflevering, moeten de winnaars alles uit de kast halen om te mogen blijven. Zodra de uitzending op tv is geweest start er een online verkiezing waarbij de kijker kan stemmen op de persoon die in de cast moet blijven.

Daarnaast worden er ook figuranten uit de verschillende audities gekozen en geeft de regisseur zo nu en dan een wildcard weg.

De app geeft de mogelijkheid om via je smartphone te stemmen nieuwe audities, en op je favoriet in de cast. Daarnaast kan je ook alle profielen bekijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Who’s In Who’s Out. In de volgende versie zal het ook mogelijk zijn om Webisodes terug te kijken en jezelf op de poster te zetten van Who’s In Who’s Out.