aanpak

Onze kracht zit hem in onze aanpak. Met een helder traject creëren we high-end digitale producten die jouw organisatie verder helpen.

creating online opportunities

Hier gaan we voor in alles wat we doen.

Taylor-made

High-end digitale producten op maat voor jouw organisatie.

Efficiënt

Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar bewezen platforms en frameworks.

Helder

Ons transparante project dashboard geeft je grip op het project.

jouw digital partner

Agile en met multi-disciplinaire teams werken we in korte projecten die we snel kunnen lanceren. De bevindingen daaruit zetten we om in verbeteringen. Zo blijven we het product verbeteren.

01 Define

We zorgen dat jij, jouw stakeholders en wij op één lijn zitten. In een of meerdere workshop brengen we doelstellingen, gebruikers en hun wensen in kaart. We prioriteren dit en kijken ook een stapje verder: hoe ziet dit product er wat jou betreft over een paar jaar uit?

Ook doen we gebruikers- en best-practice onderzoek, verkennen we de gewenste look & feel en inventariseren de benodigde technische koppelingen. Aan het eind valideren we of de beoogde technische oplossing nog steeds de juiste is.

02 Create

In korte sprints gaat ons multi-disciplinaire team doelgericht aan de slag met het design en development van het product.

Tijdens elke sprint zijn er contactmomenten zodat je op de hoogte bent van de voortgang en indien gewenst direct kan bijsturen. De sprints en contactmomenten richten we samen met je in zodat ze ook in jouw eigen planning passen.

Daarnaast heb je 24/7 inzicht in alle communicatie en voortgang via je eigen projectdashboard.

03 Launch

Voordat we lanceren migreren we eventuele bestaande content en vindt er uitgebreide quality assurance plaats. Denk hierbij aan crossbrowser- en performance testing. Maar bijvoorbeeld ook aan je technische SEO, structured data en url redirects.

Ten slotte helpen we je met een training goed op weg met het gebruik van het product.

Tevreden? Dan gaan we live!

04 Optimize

Zodra het product live staat begint het optimalisatie traject. Gewapend met echte inzichten over hoe jouw doelgroep je product gebruikt kunnen verbeterpunten geïdentificeerd worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de conversie verbeteren, de vindbaarheid versterken of nieuwe functionaliteiten toevoegen indien nodig.

zij gingen je voor

Al ruim 10 jaar creëert ROX digitale producten op maat.
Deze organisaties gingen je al voor.

Onze projecten

We werken voor klanten als WNF, Rijksoverheid, Vodafone en Gemeente Rotterdam.

Leer ons kennen

Wij zijn een jong en groeiend internetbureau uit hartje Rotterdam.